top of page

Joc de Geografie

Joc de geografie Gehaul: învață în ritmul tău și bucură-te de concurență!

Îți place geografia? Doriți să consultați și să aflați despre o regiune administrativă a oricărei țări din lume?

Este un joc în care apar toate regiunile lumii. Nu omitem nicio țară sau regiune. Ei bine, Insulele Marshall și Vaticanul nu au!

Ca o mare inovație, trebuie remarcat faptul că toate răspunsurile sunt în versiunea endonimă a numelui țării și regiunii. Credem cu tărie că dacă ne place să învățăm ar trebui să fie cu numele real cu care ne identificăm.

Și știi ce e mai bine? Că totul este configurat pe baza unui algoritm corect, care depinde de tine și pe baza egalității de șanse.

 

Bucurați-vă de învățare în propriul ritm. Și, desigur: toate criticile sunt binevenite, mai ales dacă sunt constructive. Avem mult loc de îmbunătățire în fața noastră și vă vom spune clar că vă vom asculta și vom face tot ce putem.

 

Vrem să facem un efort mare pentru a crea cel mai complet și corect joc de geografie. Și în timp vom crea mai multe zone, axate pe distracția totală. De fapt, am creat Provocarea zilnică, o provocare pentru a vedea cum progresezi în învățare.

CERERE LIGA SI LIMBA

Asa este! Credem că ne puteți transmite preocupările și interesele dumneavoastră. Ia să vedem, suntem clari: va fi o Cupă Mondială și totul va fi într-o versiune endonimă și interfață în engleză, dar între timp, pentru The Haul și Pro Leagues o vrei în limba ta, fără nicio problemă.

De îndată ce primim cinci mii de solicitări de traducere în limba dvs., vom trece la traducerea celor solicitate. Fie că este vorba de interfață, meniu și întrebări sau orice altceva, adică răspunsuri din țări și regiuni în limba ta.

Și, bineînțeles, vă întrebăm în ce ligă supranațională doriți să participați în cazul în care țara dumneavoastră are dificultăți în atingerea cotei minime de 500 de jucători necesare pentru a avea propria ligă națională sau regională în Pro Leagues.

bottom of page