top of page

Игра по география

Игра по география Gehaul: учете със собствено темпо и се наслаждавайте на състезанието!

Обичаш ли география? Искате ли да се консултирате и да научите за административен регион на която и да е държава по света?

Това е игра, в която се появяват всички региони на света. Не пропускаме нито една страна или регион. Ами Маршаловите острови и Ватикана нямат!

Като голямо нововъведение трябва да се отбележи, че всички отговори са в ендонимната версия на името на държавата и региона. Ние твърдо вярваме, че ако искаме да учим, трябва да е с истинското име, с което се идентифицираме.

И знаете ли кое е най-доброто? Че всичко е конфигурирано въз основа на справедлив алгоритъм, който зависи от вас и се основава на равни възможности.

 

Насладете се на ученето със собствено темпо. И, разбира се: всяка критика е добре дошла, особено ако е градивна. Имаме много място за подобрение пред нас и ще дадем да се разбере, че ще ви изслушаме и ще направим всичко възможно.

 

Искаме да положим големи усилия, за да създадем най-пълната и честна географска игра. И с времето ще създадем повече зони, фокусирани върху тоталното забавление. Всъщност ние създадохме Ежедневното предизвикателство, предизвикателство да видим как напредвате в обучението си.

ЗАЯВКА ЗА ЛИГА И ЕЗИК

Така е! Вярваме, че можете да ни предадете вашите опасения и интереси. Да видим, ние сме ясни: ще има Световно първенство и всичко ще бъде в ендонимна версия и интерфейс на английски, но междувременно за The Haul и Pro Leagues го искате на вашия собствен език, без никакъв проблем.

Веднага след като получим пет хиляди искания за превод на вашия език, ще продължим да превеждаме исканото. Независимо дали става въпрос за интерфейса, менюто и въпросите или всичко, тоест отговори от държави и региони на вашия език.

И, разбира се, ние ви питаме в коя наднационална лига искате да участвате, в случай че вашата страна има трудности да достигне минималната квота от 500 играчи, необходима за собствена национална или регионална лига в Pro Leagues.

bottom of page