top of page

Географска игра

Gehaul Географска игра - Учите својим темпом и уживајте у такмичењу!

Да ли волите географију? Да ли желите да се консултујете и сазнате о административном региону било које земље на свету?

То је игра у којој се појављују сви региони света. Не изостављамо ниједну земљу или регион. Па Маршалска острва и Ватикан немају!

Као сјајну иновацију, треба напоменути да су сви одговори у ендонимној верзији назива земље и региона. Чврсто верујемо да ако желимо да учимо то треба да буде са правим именом са којим се идентификујемо.

И знаш шта је најбоље? Да је све конфигурисано на основу фер алгоритма, који зависи од вас самих и на основу једнаких могућности.

 

Уживајте у учењу сопственим темпом. И, наравно: свака критика је добродошла, поготово ако је конструктивна. Пред нама је много простора за напредак и јасно ћемо ставити до знања да ћемо вас саслушати и учинити све што можемо.

 

Желимо да уложимо велики напор да створимо најпотпунију и најправеднију географску игру. И временом ћемо креирати више области, фокусираних на потпуну забаву. У ствари, направили смо дневни изазов, изазов да видимо како напредујете у учењу.

ЗАХТЕВ ЗА ЛИГУ И ЈЕЗИК

Тако је! Верујемо да нам можете пренети своје бриге и интересе. Да видимо, јасни смо: биће Светско првенство и све ће бити у ендонимној верзији и интерфејсу на енглеском, али у међувремену, за The Haul и Pro Leagues желите то на свом језику, без икаквих проблема.

Чим добијемо пет хиљада захтева за превод на ваш језик, прећи ћемо на превођење онога што се тражи. Било да је у питању интерфејс, мени и питања или све, односно одговори из земаља и региона на вашем језику.

И, наравно, питамо вас у којој наднационалној лиги желите да учествујете у случају да ваша земља има потешкоћа да достигне минималну квоту од 500 играча која је потребна да би имала своју националну или регионалну лигу у Про лигама.

bottom of page