top of page

Geografska igra

Geografska igra Gehaul: učite vlastitim tempom i uživajte u natjecanju!

Volite li zemljopis? Želite li se posavjetovati i saznati više o administrativnoj regiji bilo koje zemlje u svijetu?

To je igra u kojoj se pojavljuju sve regije svijeta. Ne izostavljamo nijednu zemlju ili regiju. Pa Maršalovi otoci i Vatikan nemaju!

Kao veliku novost treba istaknuti da su svi odgovori u endonimnoj verziji naziva države i regije. Čvrsto vjerujemo da ako želimo učiti to treba biti s pravim imenom s kojim se identificiramo.

A znate što je najbolje? Da je sve konfigurirano na temelju poštenog algoritma, koji ovisi o vama samima i na temelju jednakih mogućnosti.

 

Uživajte u učenju vlastitim tempom. I, naravno: svaka je kritika dobrodošla, pogotovo ako je konstruktivna. Pred nama je puno prostora za napredak i jasno ćemo vam dati do znanja da ćemo vas slušati i učiniti sve što možemo.

 

Želimo uložiti velike napore da stvorimo najpotpuniju i poštenu geografsku igru. S vremenom ćemo stvoriti više područja, usmjerenih na potpunu zabavu. Zapravo, stvorili smo Dnevni izazov, izazov da vidimo kako napredujete u učenju.

LIGA I JEZIK ZAHTJEV

Eto tako je! Vjerujemo da nam možete prenijeti svoje brige i interese. Da vidimo, jasni smo: bit će Svjetskog kupa i sve će biti u endonimnoj verziji i sučelju na engleskom, ali u međuvremenu, za The Haul i Pro Leagues želite to na svom jeziku, bez ikakvih problema.

Čim primimo pet tisuća zahtjeva za prijevod na vaš jezik, prevest ćemo traženo. Bilo da se radi o sučelju, izborniku i pitanjima ili svemu, odnosno odgovorima iz zemalja i regija na vašem jeziku.

I, naravno, pitamo vas u kojoj nadnacionalnoj ligi želite sudjelovati u slučaju da vaša zemlja ima poteškoća s postizanjem minimalne kvote od 500 igrača koja je potrebna za vlastitu nacionalnu ili regionalnu ligu u Pro ligama.

bottom of page