top of page

Permainan Geografi

Permainan Gehaul Geografi - Belajar mengikut rentak anda sendiri dan nikmati pertandingan!

Adakah anda suka geografi? Adakah anda ingin berunding dan belajar tentang wilayah pentadbiran mana-mana negara di dunia?

Ia adalah permainan di mana semua rantau di dunia muncul. Kami tidak meninggalkan mana-mana negara atau wilayah. Nah, Kepulauan Marshall dan Vatican tidak mempunyai apa-apa!

Sebagai satu inovasi yang hebat, perlu diingatkan bahawa semua jawapan adalah dalam versi endonim nama negara dan wilayah. Kami sangat percaya bahawa jika kami suka belajar, ia harus dengan nama sebenar yang kami kenal pasti.

Dan anda tahu apa yang terbaik? Bahawa segala-galanya dikonfigurasikan berdasarkan algoritma yang adil, yang bergantung pada diri sendiri dan berdasarkan peluang yang sama.

 

Nikmati pembelajaran mengikut kadar anda sendiri. Dan, sudah tentu: semua kritikan dialu-alukan, terutamanya jika ia membina. Kami mempunyai banyak ruang untuk penambahbaikan di hadapan kami dan kami akan menjelaskan bahawa kami akan mendengar anda dan melakukan segala yang kami mampu.

 

Kami ingin melakukan usaha yang hebat untuk mencipta permainan geografi yang paling lengkap dan adil. Dan dari masa ke masa kami akan mencipta lebih banyak kawasan, memfokuskan kepada keseronokan sepenuhnya. Malah, kami telah mencipta Cabaran Harian, satu cabaran untuk melihat kemajuan anda dalam pembelajaran anda.

PERMINTAAN LIGA DAN BAHASA

Begitulah keadaannya! Kami percaya bahawa anda boleh menyampaikan kebimbangan dan minat anda kepada kami. Mari lihat, kami jelas: akan ada World Cup dan semuanya akan diadakan dalam versi dan antara muka endonim dalam bahasa Inggeris, tetapi sementara itu, untuk The Haul dan Pro Leagues anda mahukannya dalam bahasa anda sendiri, tanpa sebarang masalah.

Sebaik sahaja kami menerima lima ribu permintaan untuk terjemahan ke dalam bahasa anda, kami akan meneruskan untuk menterjemah apa yang diminta. Sama ada antara muka, menu dan soalan atau segala-galanya, iaitu jawapan daripada negara dan wilayah dalam bahasa anda.

Dan, sudah tentu, kami bertanya kepada anda liga supranasional yang anda ingin sertai sekiranya negara anda menghadapi kesukaran untuk mencapai kuota minimum 500 pemain yang diperlukan untuk mempunyai liga kebangsaan atau serantau sendiri dalam Pro Leagues.

bottom of page