top of page

Aardrijkskunde spel

Gehaul Aardrijkskundespel - Leer in je eigen tempo en geniet van de strijd!

Houd je van aardrijkskunde? Wilt u een administratieve regio van welk land ter wereld dan ook raadplegen en leren kennen?

Het is een spel waarin alle regio's van de wereld verschijnen. We laten geen enkel land of regio over. Welnu, de Marshalleilanden en het Vaticaan hebben er geen!

Als grote innovatie moet worden opgemerkt dat alle antwoorden in de endonieme versie van de naam van het land en de regio staan. Wij zijn ervan overtuigd dat als we willen leren, dit de echte naam moet zijn waarmee we ons identificeren.

En weet je wat het beste is? Dat alles geconfigureerd wordt op basis van een eerlijk algoritme, dat van jezelf afhangt en gebaseerd is op gelijke kansen.

 

Geniet van het leren in uw eigen tempo. En natuurlijk: alle kritiek is welkom, vooral als deze opbouwend is. Er ligt nog veel ruimte voor verbetering voor ons en we zullen duidelijk maken dat we naar u zullen luisteren en alles zullen doen wat we kunnen.

 

We willen ons uiterste best doen om het meest complete en eerlijke aardrijkskundespel te maken. En in de loop van de tijd zullen we meer gebieden creëren, gericht op totaalplezier. We hebben zelfs de Daily Challenge gecreëerd, een uitdaging om te zien hoe u vooruitgang boekt in uw leerproces.

LIGA- EN TAALVERZOEK

Zo is het! Wij zijn van mening dat u uw zorgen en interesses aan ons kunt doorgeven. Eens kijken, we zijn duidelijk: er komt een WK en alles zal in een endonieme versie en interface in het Engels zijn, maar in de tussentijd wil je voor The Haul en Pro Leagues het zonder enig probleem in je eigen taal.

Zodra wij vijfduizend aanvragen voor vertaling in uw taal ontvangen, gaan wij over tot het vertalen van het gevraagde. Of het nu gaat om de interface, het menu en de vragen of om alles, dat wil zeggen antwoorden uit landen en regio's in uw taal.

En uiteraard vragen wij u aan welke supranationale competitie u wilt deelnemen voor het geval uw land het moeilijk heeft om het minimumquotum van 500 spelers te bereiken dat vereist is om een ​​eigen nationale of regionale competitie in Pro Leagues te hebben.

bottom of page