top of page

Maantieteellinen peli

Maantiede peli Gehaul: opi omaan tahtiisi ja nauti kilpailemisesta!

Rakastatko maantiedettä? Haluatko kuulla ja oppia minkä tahansa maan hallintoalueesta?

Se on peli, jossa näkyvät kaikki maailman alueet. Emme jätä pois mitään maata tai aluetta. No, Marshallinsaarilla ja Vatikaanilla ei ole niitä!

Suurena innovaationa on syytä huomata, että kaikki vastaukset ovat maan ja alueen nimen omassa versiossa. Uskomme vakaasti, että jos haluamme oppia, sen tulisi olla oikealla nimellä, johon samaistumme.

Ja tiedätkö mikä on parasta? Että kaikki on konfiguroitu reilun algoritmin perusteella, joka riippuu itsestäsi ja perustuu yhtäläisiin mahdollisuuksiin.

 

Nauti oppimisesta omaan tahtiisi. Ja tietysti: kaikki kritiikki on tervetullutta, varsinkin jos se on rakentavaa. Meillä on paljon parantamisen varaa edessämme ja teemme selväksi, että kuuntelemme sinua ja teemme kaikkemme.

 

Haluamme tehdä paljon työtä luodaksemme täydellisimmän ja oikeudenmukaisimman maantiedepelin. Ja ajan myötä luomme lisää alueita, jotka keskittyvät täydelliseen hauskanpitoon. Itse asiassa olemme luoneet Daily Challengen, haasteen nähdä kuinka edistyt oppimisessasi.

LIIGA- JA KIELIPYYNTÖ

Näin on! Uskomme, että voit välittää huolesi ja kiinnostuksesi meille. Katsotaan, meillä on selkeitä: MM-kisat tulee olemaan ja kaikki tulee olemaan englanninkielisessä englanninkielisessä versiossa ja käyttöliittymässä, mutta sillä välin The Haul ja Pro Leagues haluat sen omalla kielelläsi, ilman mitään ongelmia.

Heti kun saamme viisituhatta käännöspyyntöä kielellesi, jatkamme käännösten kääntämistä. Olipa kyseessä käyttöliittymä, valikko ja kysymykset tai kaikki, eli vastaukset maista ja alueilta omalla kielelläsi.

Ja tietysti kysymme sinulta, mihin ylikansalliseen liigaan haluat osallistua, jos maasi on vaikea saavuttaa 500 pelaajan vähimmäiskiintiö, joka vaaditaan oman kansallisen tai alueellisen liigan järjestämiseen Pro-liigassa.

bottom of page