top of page

Lojë gjeografike

Lojë Gjeografike Gehaul - Mësoni me ritmin tuaj dhe shijoni konkurrencën!

A ju pelqen gjeografia? Dëshironi të konsultoheni dhe të mësoni për një rajon administrativ të ndonjë vendi në botë?

Është një lojë në të cilën shfaqen të gjitha rajonet e botës. Ne nuk heqim asnjë vend apo rajon. Epo, Ishujt Marshall dhe Vatikani nuk kanë asnjë!

Si një risi e madhe, duhet theksuar se të gjitha përgjigjet janë në versionin endonim të emrit të vendit dhe rajonit. Ne besojmë fort se nëse na pëlqen të mësojmë duhet të jetë me emrin e vërtetë me të cilin identifikohemi.

Dhe e dini se çfarë është më e mira? Se gjithçka është konfiguruar në bazë të një algoritmi të drejtë, i cili varet nga ju dhe i bazuar në mundësi të barabarta.

 

Shijoni të mësuarit me ritmin tuaj. Dhe, sigurisht: të gjitha kritikat janë të mirëseardhura, veçanërisht nëse janë konstruktive. Kemi shumë vend për përmirësim përpara dhe do ta bëjmë të qartë se do t'ju dëgjojmë dhe do të bëjmë gjithçka që mundemi.

 

Ne duam të bëjmë një përpjekje të madhe për të krijuar lojën gjeografike më të plotë dhe më të drejtë. Dhe me kalimin e kohës ne do të krijojmë më shumë zona, të fokusuara në argëtimin total. Në fakt, ne kemi krijuar Sfidën Ditore, një sfidë për të parë se si po përparoni në mësimin tuaj.

KËRKESA PËR LIGA DHE GJUHË

Kështu është! Ne besojmë se ju mund të na transmetoni shqetësimet dhe interesat tuaja. Le të shohim, e kemi të qartë: do të ketë një Kupë Botërore dhe gjithçka do të jetë në një version dhe ndërfaqe endonim në anglisht, por ndërkohë, për The Haul dhe Pro Leagues ju e dëshironi në gjuhën tuaj, pa asnjë problem.

Sapo të marrim pesë mijë kërkesa për përkthim në gjuhën tuaj, ne do të vazhdojmë me përkthimin e asaj që kërkohet. Qoftë ndërfaqja, menyja dhe pyetjet apo gjithçka, domethënë përgjigjet nga vendet dhe rajonet në gjuhën tuaj.

Dhe, sigurisht, ne ju pyesim se në cilën ligë mbikombëtare dëshironi të merrni pjesë në rast se vendi juaj e ka të vështirë të arrijë kuotën minimale prej 500 lojtarësh të kërkuar për të pasur ligën e vet kombëtare ose rajonale në Ligat Pro.

bottom of page