top of page

Игра со географија

Игра со географија Gehaul: учи со свое темпо и уживај во натпреварувањето!

Дали ја сакате географијата? Дали сакате да се консултирате и да научите за административен регион на која било земја во светот?

Тоа е игра во која се појавуваат сите региони во светот. Не испуштаме ниту една земја или регион. Па, Маршалските Острови и Ватикан немаат!

Како голема иновација, треба да се истакне дека сите одговори се во ендонимната верзија на името на државата и регионот. Цврсто веруваме дека ако сакаме да учиме тоа треба да биде со вистинското име со кое се идентификуваме.

И знаете што е најдобро? Дека сè е конфигурирано врз основа на фер алгоритам, кој зависи од вас и врз основа на еднакви можности.

 

Уживајте во учењето со свое темпо. И, се разбира: секоја критика е добредојдена, особено ако е конструктивна. Ни претстои многу простор за подобрување и јасно ќе ви кажеме дека ќе ве слушаме и ќе направиме се што можеме.

 

Сакаме да вложиме големи напори за да ја создадеме најкомплетната и најфер игра со географија. И со текот на времето ќе создадеме повеќе области, фокусирани на целосна забава. Всушност, го создадовме Дневен предизвик, предизвик да видиме како напредувате во учењето.

БАРАЊЕ ЗА ЛИГА И ЈАЗИК

Така е! Веруваме дека можете да ни ги пренесете вашите грижи и интереси. Ајде да видиме, јасни сме: ќе има Светско првенство и се ќе биде во ендонимна верзија и интерфејс на англиски јазик, но во меѓувреме, за The Haul и Pro Leagues го сакате на свој јазик, без никаков проблем.

Штом добиеме пет илјади барања за превод на вашиот јазик, ќе продолжиме да го преведуваме она што е побарано. Без разлика дали се работи за интерфејсот, менито и прашањата или сè, односно одговорите од земјите и регионите на вашиот јазик.

И, се разбира, ве прашуваме во која наднационална лига сакате да учествувате во случај вашата земја да има тешко време да ја достигне минималната квота од 500 играчи потребна за да има своја национална или регионална лига во Про-лигите.

bottom of page