top of page

Igra geografije

Igra geografije Gehaul: učite se s svojim tempom in uživajte v tekmovanju!

Ali obožuješ geografijo? Se želite posvetovati in izvedeti več o upravni regiji katere koli države na svetu?

Je igra, v kateri nastopajo vse regije sveta. Ne izpustimo nobene države ali regije. No, Marshallovi otoki in Vatikan jih nimajo!

Kot veliko novost velja omeniti, da so vsi odgovori v endonimni različici imena države in regije. Trdno smo prepričani, da če se želimo učiti, naj bo to s pravim imenom, s katerim se identificiramo.

In veste, kaj je najboljše? Da je vse konfigurirano na podlagi poštenega algoritma, ki je odvisen od vas samih in temelji na enakih možnostih.

 

Uživajte v učenju v svojem tempu. In seveda: vsaka kritika je dobrodošla, še posebej, če je konstruktivna. Pred nami je veliko prostora za napredek in jasno vam bomo povedali, da vas bomo poslušali in naredili vse, kar je v naši moči.

 

Zelo se želimo potruditi ustvariti najbolj popolno in pošteno geografsko igro. Sčasoma bomo ustvarili več področij, osredotočenih na popolno zabavo. Pravzaprav smo ustvarili Dnevni izziv, izziv, da vidimo, kako napredujete pri učenju.

LIGA IN JEZIKOVNA ZAHTEVA

Tako pač je! Verjamemo, da nam lahko posredujete svoje skrbi in zanimanja. Poglejmo, jasno nam je: svetovno prvenstvo bo in vse bo v endonimni različici in vmesniku v angleščini, medtem pa si za The Haul in Pro Leagues želite brez težav v svojem jeziku.

Takoj ko prejmemo pet tisoč zahtev za prevod v vaš jezik, bomo nadaljevali s prevodom zahtevanega. Ne glede na to, ali gre za vmesnik, meni in vprašanja ali vse, torej odgovore iz držav in regij v vašem jeziku.

In seveda vas vprašamo, v kateri nadnacionalni ligi želite sodelovati, če bo vaša država težko dosegla minimalno kvoto 500 igralcev, ki je potrebna za lastno nacionalno ali regionalno ligo v Pro Leagues.

bottom of page