top of page

Geografispill

Geografi spill Gehaul: lær i ditt eget tempo og nyt å konkurrere!

Elsker du geografi? Ønsker du å konsultere og lære om en administrativ region i et hvilket som helst land i verden?

Det er et spill der alle regioner i verden vises. Vi utelater ikke noe land eller region. Vel, Marshalløyene og Vatikanet har ingen!

Som en stor innovasjon bør det bemerkes at alle svarene er i den endonyme versjonen av navnet på landet og regionen. Vi er overbevist om at hvis vi liker å lære, bør det være med det virkelige navnet vi identifiserer oss med.

Og vet du hva som er best? At alt er konfigurert basert på en rettferdig algoritme, som avhenger av deg selv og basert på like muligheter.

 

Nyt å lære i ditt eget tempo. Og selvfølgelig: all kritikk er velkommen, spesielt hvis den er konstruktiv. Vi har mye rom for forbedring foran oss og vi vil gjøre det klart at vi vil lytte til deg og gjøre alt vi kan.

 

Vi ønsker å gjøre en stor innsats for å skape det mest komplette og rettferdige geografispillet. Og over tid vil vi skape flere områder, fokusert på total moro. Faktisk har vi laget den daglige utfordringen, en utfordring for å se hvordan du utvikler deg i læringen.

LIGA OG SPRÅK FORESPØRSEL

Sånn er det! Vi tror at du kan overføre dine bekymringer og interesser til oss. La oss se, vi er klare: det vil være et verdensmesterskap og alt vil være i en endonym versjon og grensesnitt på engelsk, men i mellomtiden, for The Haul og Pro Leagues vil du ha det på ditt eget språk, uten problemer.

Så snart vi mottar fem tusen forespørsler om oversettelse til ditt språk, fortsetter vi med å oversette det som blir bedt om. Enten det er grensesnittet, menyen og spørsmålene eller alt, det vil si svar fra land og regioner på ditt språk.

Og selvfølgelig spør vi deg hvilken overnasjonal liga du ønsker å delta i i tilfelle landet ditt har en vanskelig tid med å nå minimumskvoten på 500 spillere som kreves for å ha sin egen nasjonale eller regionale liga i Pro Leagues.

bottom of page