top of page

Geografispil

Geografi spil Gehaul: lær i dit eget tempo og nyd at konkurrere!

Elsker du geografi? Ønsker du at konsultere og lære om en administrativ region i ethvert land i verden?

Det er et spil, hvor alle regioner i verden optræder. Vi udelader ikke noget land eller region. Nå, Marshalløerne og Vatikanet har ikke nogen!

Som en stor nyskabelse skal det bemærkes, at alle svarene er i den endonyme version af navnet på landet og regionen. Vi er overbevist om, at hvis vi kan lide at lære, skal det være med det rigtige navn, som vi identificerer os med.

Og ved du, hvad der er bedst? At alt er konfigureret ud fra en fair algoritme, som afhænger af dig selv og baseret på lige muligheder.

 

Nyd at lære i dit eget tempo. Og selvfølgelig: al kritik er velkommen, især hvis den er konstruktiv. Vi har masser af plads til forbedring foran os, og vi vil gøre det klart, at vi vil lytte til dig og gøre alt, hvad vi kan.

 

Vi ønsker at gøre en stor indsats for at skabe det mest komplette og retfærdige geografispil. Og med tiden vil vi skabe flere områder med fokus på total sjov. Faktisk har vi skabt den daglige udfordring, en udfordring for at se, hvordan du gør fremskridt i din læring.

LIGA OG SPROG ANMODNING

Det er sådan det er! Vi tror på, at du kan overføre dine bekymringer og interesser til os. Lad os se, vi er klare: der vil være et VM, og alt vil være i en endonym version og grænseflade på engelsk, men i mellemtiden, for The Haul og Pro Leagues, vil du have det på dit eget sprog, uden problemer.

Så snart vi modtager fem tusinde anmodninger om oversættelse til dit sprog, vil vi fortsætte med at oversætte det, der anmodes om. Uanset om det er grænsefladen, menuen og spørgsmålene eller alt, det vil sige svar fra lande og regioner på dit sprog.

Og selvfølgelig spørger vi dig, hvilken overnational liga du ønsker at deltage i, hvis dit land har svært ved at nå minimumskvoten på 500 spillere, der kræves for at have sin egen nationale eller regionale liga i Pro Leagues.

bottom of page