top of page

Geografispel

Gehaul Geografi spel - Lär dig i din egen takt och njut av att tävla!

Älskar du geografi? Vill du konsultera och lära dig mer om en administrativ region i något land i världen?

Det är ett spel där alla regioner i världen förekommer. Vi utelämnar inte något land eller region. Tja, Marshallöarna och Vatikanen har inga!

Som en stor innovation bör det noteras att alla svar finns i den endonyma versionen av namnet på landet och regionen. Vi är övertygade om att om vi gillar att lära oss bör det vara med det riktiga namnet som vi identifierar oss med.

Och vet du vad som är bäst? Att allt är konfigurerat utifrån en rättvis algoritm, som beror på dig själv och utifrån lika möjligheter.

 

Njut av att lära i din egen takt. Och naturligtvis: all kritik är välkommen, speciellt om den är konstruktiv. Vi har mycket utrymme för förbättringar framför oss och vi kommer att göra det klart att vi kommer att lyssna på dig och göra allt vi kan.

 

Vi vill göra en stor insats för att skapa det mest kompletta och rättvisa geografispelet. Och med tiden kommer vi att skapa fler områden, fokuserade på totalt roligt. Faktum är att vi har skapat den dagliga utmaningen, en utmaning för att se hur du går framåt i ditt lärande.

BEGÄRAN FÖR LIGA OCH SPRÅK

Det är så det är! Vi tror att du kan överföra dina bekymmer och intressen till oss. Låt oss se, vi är tydliga: det kommer att bli ett världscup och allt kommer att vara i en endonym version och gränssnitt på engelska, men under tiden, för The Haul och Pro Leagues vill du ha det på ditt eget språk, utan några problem.

Så snart vi får fem tusen förfrågningar om översättning till ditt språk kommer vi att fortsätta att översätta det som efterfrågas. Oavsett om det är gränssnittet, menyn och frågorna eller allt, det vill säga svar från länder och regioner på ditt språk.

Och, naturligtvis, frågar vi dig vilken övernationell liga du vill delta i om ditt land har svårt att nå den lägsta kvoten på 500 spelare som krävs för att ha en egen nationell eller regional liga i Pro Leagues.

bottom of page