top of page

Földrajzi játék

Földrajzi játék Gehaul: tanuljon a saját tempójában, és élvezze a versenyzést!

Szereted a földrajzot? Szeretnél konzultálni és tanulni a világ bármely országának közigazgatási régiójáról?

Ez egy játék, amelyben a világ minden régiója megjelenik. Nem hagyunk ki egyetlen országot vagy régiót sem. Hát a Marshall-szigeteknek és a Vatikánnak nincs!

Nagyszerű újításként meg kell jegyezni, hogy minden válasz az ország és régió nevének endonim változatában található. Szilárd meggyőződésünk, hogy ha szeretünk tanulni, akkor azt a valódi névvel kell megadnunk, amellyel azonosulunk.

És tudod mi a legjobb? Hogy minden tisztességes algoritmus alapján legyen beállítva, ami Öntől függ és az esélyegyenlőségen alapul.

 

Élvezze a tanulást a saját tempójában. És persze: minden kritikát szívesen fogadunk, főleg, ha építő jellegű. Rengeteg hova fejlődnünk kell, és egyértelművé tesszük, hogy meghallgatunk, és mindent megteszünk.

 

Nagy erőfeszítéseket szeretnénk tenni a legteljesebb és legtisztességesebb földrajzi játék létrehozása érdekében. És idővel további területeket fogunk létrehozni, amelyek a teljes szórakozásra összpontosítanak. Valójában létrehoztuk a Daily Challenge-t, amely egy kihívás, hogy lássa, hogyan halad előre a tanulásban.

LIGA ÉS NYELVKÉRÉS

Ez már csak így van! Hisszük, hogy aggályait és érdekeit továbbíthatja felénk. Lássuk, egyértelműek vagyunk: lesz vb, és minden angol nyelvű endonim verzióban és felületen lesz, de addig is a The Haul-hoz és a Pro Leagues-hez gond nélkül szeretnéd a saját nyelveden.

Amint ötezer fordítási kérés érkezik hozzánk az Ön nyelvére, elkezdjük lefordítani a kérteket. Legyen szó a felületről, a menüről és a kérdésekről vagy mindenről, vagyis az országok és régiók válaszairól az Ön nyelvén.

És természetesen megkérdezzük, hogy melyik nemzetek feletti ligában szeretne részt venni abban az esetben, ha országa nehezen tudja elérni a saját nemzeti vagy regionális ligához szükséges 500 játékos minimális kvótáját a Pro Ligákban.

bottom of page